Sommersæson i fuld sving

Som noget nyt arrangerer SGI sommertræning. Skynd dig at tjekke udvalget og tilmeld hurtigst muligt via hjemmesiden – der er begrænset antal pladser! Holdene består af to Rope Skipping hold, et arobichold samt et 15 md til 7 år børnehold. Træningen er allerede begyndt, men det bør bestemt ikke stoppe dig for at tilmelde holdene eller ta’ en prøvetime. For yderlige information tjek vores hjemmeside.

Vintersæson under forberedelse

SGI forventer tidligest at have svar på vores halansøgninger i ultimo maj og krydser finger for, at alle tidligere hold fortsætter samme tid og sted. Vi har yderlig ansøgt tider til nye springerhold og afventer med stor spænding svaret, da det er altafgørende for at kunne imødekomme efterspøgelsen fra vores medlemmer.

Første august åbnes for tilmelding til vintersæsonholdene - husk at sæt kryds i kalenderen!

Sikring af pladser

Fremadrettet vil nuværende medlemmer af et hold bliver tilbudt plads nogle dage før offentligheden. Dette gøres for at prioritere vores dejlige medlemmer, men der gives kun 48 timer forspring før at offentligheden kan overtage pladsen.

GDPR – Ja, hvad er nu det!

Som alle andre er SGI pålagt at sikre persondata og dokumentation for datasikkerhed jf. den i-for-vejen meget omtalte GDPR direktiv. Alle medlemmer flyttet fra det gamle halbooking system opfordres til at tjekke deres automatisk-oprettet profil og (1) godkende vores politik for datasikkerhed (leveret af vores udbyder klubmodul) (2) om billeder for profil må offentliggøres på hjemmesiden samt benyttes til annoncering og (3) tilmeld/frameld nyhedsbrev.

Mer’ ris & ros

Ta’ ikke fejl. Vi ELSKER tilbagemelding fra vores medlemmer og tøv endelig ikke med at skrive med forslag til forbedringer, ønsker med mere! Vi prøver i så vidt mulig omfang at gribe alle henvendelser og opveje muligheder i forhold til målsætning, budget med mere. Der er bl.a. blevet kommenteret manglende fremhævning af årsopvisning såsom indlæg i aviser, hjemmeside med mere, hvilket vi naturligvis beklager og vil prøve at gøre bedre næste gang.

Tak for bidraget Regina og go’ vind og velkommen Dennis og Heidi

Efter ti års tro tjeneste siger vi nu farvel til bestyrelsesformand Regina. Vi ærger os naturligvis over at midste et medlem i bestyrelsen, men heldigvis har Dennis og Heidi meldt sig med forbehold for, at de nye springerhold bliver oprettet. Vi løfter bedre i flok og selv små opgaver er til stor gavn for SGI. Skriv endelig hvis du har overskud til sådan eller spørgsmål dertil.NYHEDER

KOMMENDE EVENTS