2020 - Sommer 23.03.2020  -  28.06.2020
Vejledning

Sommerholdene er klar, se nedestående! Vinterhold åbnes for tilmelding fra og med d. 1/7 2020.


Sommersjov (SS)

SOMMERSJOV

Synes du at sommeren er lidt for lang og savner du også gymnastik? På dette hold skal vi udforske kæmpe redskabsbaner, lave sjove gymnastik aktiviteter og en masse andet skæg og ballade.

Sommersjov henvender sig til børn fra 1 til 7 år. Se yderlige om holdet under fanen HOLD.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sommer Rope Skipping, SGI (SSRST)
Rope skipping kan udøves hele året, og hvorfor ikke fortsæt i løbet af sommeren? Dette hold er en fortsættelse af Team SGI, som du kan læse mere om under Hold -> Rope Skipping og er tiltænkt øvet unge mellem 13 og 26 år.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sommer Rytme/Yoga (SY)

Kunne du tænke dig at lære yoga, og er du mellem 9 og 16 år, så vil dette hold være noget for dig! Dette hold er for både helt nye og let øvede yoga piger. Du kan læse mere under fanen Hold -> Rytme/YogaSe hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sommer Rope Skipping, junior (SSSBL)
Rope skipping kan udøves hele året, og hvorfor ikke fortsæt i løbet af sommeren? Dette hold er en fortsættelse af vores begynder og letøvede, som du kan læse mere om under Hold -> Rope Skipping og er tiltænkt øvet børn og unge fra 6 til og med 13 år.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sommerspring Børn SGI (SSB)
 
Springgymnastik er fantastisk, og hvorfor ikke fortsætte dette i den lange sommerperiode? Holdet er tiltænkt børn mellem 7 og 12 år og fra begynder til øvet. Se mere under fanen Hold -> Børnespring
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS