2021-22 26.04.2021  -  08.04.2022
Vejledning

Lempelse ifht. Corona muligegøre at nogle sommerhold vil åbne. Vinterhold åbnes for tilmelding fra og med d. 1/7 2020.


Børnespring 6-8 år (bs79)
Børnespring 6-8 år fortsætter de indledende og grundlæggende principper for springgymnastik gennem sjove lege. De motoriske øvelser, serier og redskabsbaner bliver mere udfordringerne, men naturligvis passende til børnenes niveau. Læs mere om børnespringholdene HER.
 
Dette hold er egnet til begge køn, alder fra 7 til og med 9 år og alle niveau inkl. nybegynder - det er ikke krævet at barnet har været på forrige hold. Forældre deltager ikke i træningen, men er velkomne til at overvære træningen fra sidelinjen. Børn med behov for forældredeltagelse bør overveje Forældre Gymnastik.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børnespring 9-12 år (bs102)
Børnespring 9-12 år fortsætter de grundlæggende principper og tilføjer nogle af de mere avancerede teknikker såsom kraftspring, salto og flikflak. Læs mere om børnespringholdene HER.
 
Dette hold er egnet til begge køn, alder fra 10 til og med 12 år og alle niveauer inkl. nybegynder, dog opdeles børnene ifht. niveau under lektionen. Forældre deltager ikke i træningen, men er velkomne til at overvære træningen fra sidelinjen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS