Så åbner vintersæson 2019-20 – tilmeld nu!

Der er nu åbnet for tilmelding til vintersæsonen med træningsstart primo september. Tjek hele programmet på sgi-gymnastik.dk og husk, at det er først til mølle og du/I sikre kun en plads ved at tilmelde. SGI er under en større udvikling, og vi må sande både gode og dårlige nyheder i forhold til programmet, hvilket vil blive uddybet i efterfølgende afsnit. La’ os indlede med det positive:

Seniorspring og nye ungdomshold

I år kan vi præsentere senior springerholdet SGi Allstars for 18 år og op; rytmisk gymnastik for unge i 7-9 klasse; rytme/yoga for 2-4 klasser; samt et breder børnespringsprogram. Alle nævnte hold er tilrettet for begge køn og alle giver rig mulighed for at udfolde sine gymnastiske evner eller lære nyt, kombineret med sammenhold og god dansk hygge!
 
Den udvidet bestyrelse har resulteret i genoplivning af vores springerudstyr, der forhåbentlig vil bidrage med flere udfordring for deltager.

Tak til Aerobic og Yoga

Det er med stor sorg, at vi melder at Aerobic holdet stopper. Der skal lyde en kæmpe tak til Hanne og hendes flotte indsats. Det er altid et hårdt slag for klubben at lukke hold, men vi håber inderligt at nye instruktører tør tage udfordring eller starte nye og spændende hold … og det vil ikke skade, hvis personen kunne tiltrække en skare af medlemmer samtidig :-). SGI kompenser disse skønne personer med kursuser, udstyr, lokaler og sammenhold i henhold til foreningsbetingelser.
Dertil er Yoga holdet sat på pause, men vi krydser finger for, at det genopstår næste vintersæson 2020-21.

Nyt IT-system

Som tidligere beskrevet, har vi flyttet vores hjemmeside og tilmeldingssystem fra Halbooking til Klubmodul og sådanne skift er desværre kompliceret. Vi håber på forståelse fra vores medlemmer og instruktører for fejl og mangler. Vi vil i bestyrelsen bestræbe for at revidere processer for mere gnidningsfri forløb, og skulle du opleve problemer med hjemmesiden eller tilmelding så skriv endelig til Jacob Kusk (mail@jskusk.dk).

Feedback er Guld

Står du og tænker: hvorfor findes der ikke et hold X, hvorfor gør SGI ikke Y, hvordan gøres Z…. så hold endelig ikke tilbage. Send endelig feedback til bestyrelsen – stort som småt, gennemtænkt som impulsivt – vi vil så gerne løfte klubben til nye højder og dette kræver tilfredse medlemmer og instruktører.

Og husk…

At sprede budskabet om SGI. Rigtig god fornøjelse!

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS